ME 1 MAJ ; ACO PEJOVIQ NE PLAZHIN “COPACABANA”

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Pronari i Gjovani Trade dhe plazhit Copacabana Mark Shkrela, tha per Televizionin Teuta se edhe per kete 1 Maj ato jane kujdesur qe mos te mungojne aktivitetet e shumta.Ne plazhin “Copacabana” tashme shenimi i  1 Majit eshte bere nje manifestim tradicional , kete vit perseri do te kete nje program zbavites kulturoro artistik. Qe ne ora 10:00  te mengjesit do te fillojne organizimet per me te vegjlit dhe te rinjte , ndersa qe nga mesdita do te kete performaca te bendeve te njohura muzikore qofshin ato bende shqiptare , malazeze apo edhe serbe. Shkreli shtoj se ai qe do te argetoje te pranishmit edhe pas oreve te pasdites eshte kengetari i njohur Aco Pejovic.

Share.