MBRËMJE AUTORIALE ME SHKRIMTARIN NGA DURRËSI

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” në bashkëpunim me Klubin e Shkrimtarëve dhe Artistëve – Durrës, nesërmbrëma organizojnë Mbrëmjen autoriale me shkrimtarin, publicistin dhe studiuesin Nikolla Spathari.Mbrëmja do të mbahet,pra, të premten, ora 20:00, në Galerinë e Arteve të Qendrës së Kulturës Mbi opusin krijues të autorit Spathari do të referojnë studiuesit ,Vladimir  Muça dhe Meçan Hoxha.Moderator i mbrëmjes do të jetë shkrimtari dhe publicisti, Ibrahim Berjashi.

Share.