Mbrëmja donatore: U mblodhën 40.000 euro, priten edhe donacione të tjera

Mbrëmja donatore: U mblodhën 40.000 euro, priten edhe donacione të tjera

0

Për nevojat e financimit të FK Otrant Olimpik, në darkën e donatorëve të organizuar nga Komuna e Ulqinit, u grumbulluan mbi 40 mijë euro, dhe pritet që kjo shifër të jetë edhe më e madhe.

Sponzor i Artë këtë vit do të jetë kompania M: Tel dhe Televizioni Teuta, sponsorët e argjendit do të jenë Organizata Turistike e Ulqinit dhe Cungu dhe Co, ndërsa miqtë e shumtë të klubit e ndihmuan Otrantin ne shumat prej dyqind deri në një mijë euro.

 

Please follow and like us: