Mbledhje komemorative per profesor Gjon Margjonin

0

Me rastin e vdekjes se profesorit te njohur te gjuhes gjermane Gjon Margjonit, neser ne sallen e madhe te Kuvendit Komunal te Ulqinit, do te mbahet mbledhje komemorative. Profesori I mirenjohur vdiq ne moshen 83 vjecare.

Ne nderim te ceremonise komemorative do te marrin pjese familjare, kolege, nxenes, perfaqesues te SHF “Marshall Tito” dhe perfaqesues te Rotary Club te Ulqinit.

Mbledhja do te mbahet te dielen, me 23.12.2018 ne ora 11.30.

Share.

Comments are closed.