Mbledhje komemorative në nder të mësuesit Vatë Elezaj

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nesër me datë 18.maj në ora 09:00 në Shkollën Fillore “Marko Nuculloviq” në Shtoj do të mbahet mbledhja komemorative në nderë të mësusesit të parë të kesaj  shkollë Vatë Elezaj.

Vetë Elezaj  nderrojë jetë të hënën , me 16 maj, në moshën 96 vjeçare.  Përsonalitet i cili ka gëzuar rrespektin e të gjithëve andaj edhe kjo mbledhje është në kujtim të një individi  të shquar për rrugën e dijes dhe të edukimit.

Share.