Mbledhja e Kuvendit Komunal me 26 mars

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kryetari aktual, Loro Nrekiq, ka thirrur mbledhjen e ardhëshme të Kuvendit Komunal të Ulqinit me 26 mars, në të cilën do të jenë 3 pika të rendit të ditës. Kjo do të jetë mbledhja e parë pas zgjedhjeve lokale të cilat u mbajtën me 4 shkurt.

Në rend të ditës do të jetë miratimi i raportit të Komisionit Komunal Zgjedhor për këto zgjedhje, verifikimi i mandait të këshilltarëve dhe zgjedhja e kryetarit të ri të Kuvendit. Fillimi i mbledhjes është caktuar për orën 11,00.

Share.