Mbledhja e KKSH: Zgjedhen nënkryetarët dhe sekretari

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Në mbledhjen që u mbajt dje në Tuz u zgjodhën nënkryetarët dhe sekretari i Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve.

Detyrën e nënkryetarit në periudhën e ardhëshme do ta kryejnë Smajl Maliq Çunmulaj dhe Iber Hoti, kurse atë të  sekretarit, Lindon Gjelaj, njoftohet nga Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve. Me emërimet e reja përfundon zgjedhja e kryesisë së këtij këshilli, që filloi me zgjedhjen e Faik Nikës në postin e kryetarit.

Share.