Mbledhja e ardhëshme e Kuvendit Komunal me 29 tetor

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kryetari Ilir Çapuni, ka thirrur mbledhjen e parë të sencës së dytë të Kuvendit Komunal të Ulqinit, për të cilën janë të propozuara plot 18 pika të rendit të ditës. Ndër më të rëndësishmet do të jenë propozimi për miratimin e planit urbanistik “Liman 2”, raporti i punës së Kuvendit, propozimi për dhënien e pëlqimit të Programit të punës së NP Veprimtaritë komunale si dhe raporti i punës së ndrëmarrjes “RTV Ulqini”. Mbledhja do të fillojë në orën 11.00.

Share.