Mbledhja e ardhëshme e Kuvendit Komunal me 29 maj

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kryetari i Kuvendit Komunal të Ulqinit, Ilir Çapuni, ka thirrur mbledhjen e dytë të seancës së parë të Kuvendit për datën 29 maj. Për këtë mbledhje janë propozuar 23 pika të rendit të ditës, ndër të cilat do të jenë edhe ato lidhur me “Parking Shërbimin” dhe miratimin e çmimores së propozuar nga kjo ndërmarrje.

Share.