MBI 2 MIJË AZILKËRKUES

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Në Gjermani, në gjashtë muajt e parë të këtij viti, kanë kërkuar azil 2.047 shtetas nga Mali i Zi, i është kumtuar agjencisë Mina, nga zyra federale për migrime dhe refugjatët. Zëdhënsja e këtij institucioni gjerman, Kira German, ka thënë se nga janari se nga janari e deri në fund të muajit qershor, në këtë shtet kanë kërkuar azilin 2.047 malazez, gjë që është për dy të tretat më shumë krahasuar me vitin e kaluar.

Share.