Mbahet turneu në tenis Montenegro open 2021 ne Ulqin

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Pas nji pushimi një javor, përseri ne Ulqin, u mbajtë turniri Montenegro Open 2021, ku nuk munguan pjesemares nga rajoni dhe bota.Turniri i cili filloi nga data 15 maj e qe zgjati deri me sot u tregua i sukseshëm dhe me plot meritë e meriton te renditet si nje nga turniret prestigjioz te organizuar ne Mal të Zi , nga klubi i tenisit Belevue me bashkëpunm me klubin e tenisit Nec .

Në këtë turnir ishte vet  prezent edhe kryetari  i federates se Malit të Zi , z,Dimitrija Rasoviq, i cili konfirmon nivelin e lartë të organizimit nga klubi Belevue.

Sa i perket fituesve të këtij turniri ,në ketegorin e femrave fituese u shpall  Tamara Kostiq nga Austria ,e cila mundi kundershtaren Mia Kostiq nga serbija me rezulltat 6-4 ,6-4.

Ndersa ne kategorin e meshkujve fitues u shpall teniseri nga serbija , i cili ne finale mujti teniserin nga Maqedonia e Veiut me rezlltat 6-3,6-4 .

Share.