Sporti Më shumë

M’bahet Turneu nderkombëtar në Tae kwon do në Ulqin

Prej tvteuta29 Maj 2021

Në sallën sportive të shkollës fillore Marshall Tito në Ulqin , po organizohet për të dytën vit rradhazi turneu nderkombëtar në Tae kwon do ,në këtë turnament janë paqitur rredh 450 garues , nga 5 shtetet e rajonit.

Garat do zhvillohen në katër kategori , për fëmij , kadet , junior dhe senior. Turnamenti zhvillohet në dy disciplina , të dyluftimit dhe ate të formave. Nga klubi i tae kwon do Ulqini konkurojnë rreth 50 garues.