MAY FEST PARTY , NGA ORA 12:00 PARA HOTEL “CRUISER”

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Pronaret e hotelit “Continental” dhe “Cruiser” , Ardi Shabani dhe Shaqo Moliq, per Televizionin Teuta paralajmeruan aktivitetin e tyre me rastin e 1 Majit. Duke qene se cdo vite sjellin emrat me eminent te Dj- ve edhe kete vit prezenca e tyre do te jete e madhe. May Fest party, do te filloj qe nga ora 12:00 para hotel “Cruser”  ku do te performojne  DJ me te njohur nga Kosova, Tirana, e vende te tjera. Emri i njohur DJ Aldo nga Tirana eshte edhe kryefjala e ketij organizimi. Nga pjesmarrja ne panaire te ndryshme pronaret e ketij hoteli thane per Televizionin Teuta se presin qe Ulqinin ne daten 1 Maj ta vizitojne rreth 15 000 turiste.

Share.