Maturantët festuan përfundimin e vitit shkollor

0

Maturantët e Ulqinit sot kanë festuar ditën e fundit të vitit shkollor dhe gjithë shkollimit të mesëm. Ashtu si edhe gjeneratat e kaluara , edhe këtë vit festimet u përcollën me muzikë dhe parada nëpër rrugët e qytetit.

Share.

Leave A Reply