Maturantët e Ulqinit nisen për eskurzionin vjetor

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Maturantët e gjimnazeve të Ulqinit, janë nisur dje pasdite në eskurzionin vjetor, gjatë të cilit do të kenë mundësi të vizitojnë disa nga destinacionet më atraktive në Evropë.

Gjatë udhëtimit dhjetë ditor ato do të vizitojnë Italinë, Francën, Monakon dhe Spanjën, dhe do të njihen së afërmi me atraksionet turistik të këtyre vendeve, si Venecia, Nica, Monte Karlo apo Barcelona.

Share.