Matësa të rinj në Liman 2 dhe Gjerana

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Matësa të rinj elektrik do të vendosen gjatë ditë së sotme edhe në zonën e Liman 2 dhe atë të Gjeranave, njoftohet nga Elektrodistribucioni i Mali të Zi. Në varësi të zonës dhe objekteve ku do të montohen matësat, këto zona do të kenë ndërprerje të energjisë elektrike prej orës 8.00 deri në orën 18.00.

Share.