Masa të reja deri 50 veta në dasma ,vallëzimi dhe muzika live janë akoma të ndaluara brenda lokalit

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Në kopshte dhe në tarraca, festimet e mbrëmjeve të maturës dhe gjysmë-maturës, dasmat dhe festimet lejohen në prani të deri 50 personave .

Kjo është një nga masat e reja që Ministrja Jelena Boroviniq-Bojoviq tha në emisionin e mëngjesit në Tv Vijesti ,këto masa do të jenë të vlefshme edhe 14 ditë u shpreh ajo. Lejohen ekskursione , deri në 50 persona, por me detyrimin e shkollës  që të monitorojë respektimin e masave epidemiologjike.

Vallëzimi dhe muzika live janë akoma të ndaluara brenda barit, por lejohet muzikë përmes pajisjeve elektro-akustike, si dhe vallëzimit dhe muzikës live në tarraca.Është lejuar hyrja pa asnjë kusht për qytetarët e vendeve anëtare të Bashkimit Evropian dhe Izraelit.

 

Share.