Masa përkrahëse

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Përfaqësuesit e Ministrisë së Bujqësisë  dhe të zhvillimit rural  u kanë prezantuar kultivuesve të ullinjve nga Ulqini, Tivari dhe Budva  masat e përkrahjes në këtë sektor  të definuar me Agrobuxhetin e këtij viti.

Siç kumton kjo ministri, në aktivitet , i cili u mbajt  në fundjavë në Petrovac, që bartëse e organizimit ka qenë  Shoqata e ullishtarëve të Budvës, u fol mbi cilësinë e vajit të ullirit , mbrojtjen integrale  si dhe mbi sëmundjet  dhe dëmtuesit  e ullinjve.

Share.