Markoviq të merkurën në Kosovë

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kryeministri i Malit të Zi Dushko Markoviq do të udhëtojë të mërkurën për vizitë zyrtare në Kosovë, kanë lajmëruan nga Qeveria e Kosovës. Vizita e Markoviq ishte e paraparë me 6 shkurt , por për shkak të mjegullës në aeroportin e Prishtinës , ajo u shty.

Markoviq në Kosovë do të qëndrojë me 14 dhe 15 shkurt, dhe kjo vizitë paraqet vizitën e parë zyrtare të një kryeministri të Malit të Zi në Kosovë.

Share.