Markoviq: Qeveria ka treguar qëndrueshmëri dhe përkushtim

Pinterest LinkedIn Tumblr +

everia, gjatë 100 ditëve të para , ka treguar qëndrueshmëri, vendosmëri dhe angazhim për të përmbushur premtimet e bëra ndaj  qytetarëve, tha kryeministri Dushko Markoviq. për gazetën “Pobjeda”  me rastin e 100 ditëve të qeverisë.

Ai shprehu besimin se në këto njëqind ditë pune, qytetarët  e kanë vërejtur që Qeveria nuk do të bëjë kompromis dhe do të ndjek premtimet e dhëna gjatë fushatës parazgjedhore. Nga ana tjetër, bojkoti parlamentar  nga ana e opozitës  e ka ngarkuar punën e parlamentit dhe ka ndikuar në pamjen e përgjithëshme të jetës politike në vend,u shpreh Markoviq.

 

Share.