Markoviq në vizitë të papritur në Ulqin

0

Kryeministri i Malit të Zi, Dushko Markoviq, ka qëndruar sot për vizitë të paparalajmëruar në Ulqin, ku është takuar me zyrtarët e Komunës dhe përfaqësuesit e partive politike që përbëjnë qeverisjen lokale. Për vizitën e Markoviq nuk ka pasur asnjë njoftim dhe për të është marrë vesh nga publikimi i tij në rrjetin social twitter.

Share.