Markoviq: Në të afërmen e shpejtë pjesë muzikore të reja

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Muzikën e ka pasion që në moshë shë të vogël, ishte nxënës i shkollës fillore dhe të mesme të muzikës, por në universitet merr rrugëtim tjetër, përzgjedhë ekonominë, kjo është historia e Luka Markoviq i cili ishte i ftuar në emisionin “Ditë e Re” në Tv Teuta. Ai foli për muzikën dhe pjesën muzikore të cilën e ka publikuar ditë më parë në faqen e vet në youtube dhe se është i kënaqur që është pritur mirë nga publiku, poashtu paralajmëroj edhe komponime tjera të cilat do të dalin shumë shpejtë. Gjatë pandemisë thotë Markoviq ka pasur mundësi të punojë në realizimin e pjesëve muzikore të zhanreve të ndryshme.

Share.