Markoviq i propozon Kuvendit shkarkimin e Radulloviq

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kryeministri Dushko Markoviq, i ka propozuar Kuvendit të Malit të Zi shkarkimin e ministrit të turizimit dhe zhvillimit të qëndrueshëm, Pavle Radulloviq, pasi ky i fundit më herët ka dhënë dorëheqjen. Radulloviq njoftoi largimin për arsye morale pasi u publikua një video në të cilën dy inspektorë ndërtimor ishin pjesë e një plani korrupsioni dhe merrnin ryshfet nga investitorët.

Share.