Mandiq dhe Radunoviq lirohen nga akuzat

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Dy nga zyrtarët e lartë të Frontit Demokratik, Andrija Mandiq dhe Sllaven Radunoviq, janë liruar nga akuza e tentativës për ndryshimt të rendit kushtetues, sipas vendimit të sotëm të Gjykatës së Lartë në Podgoricë.

Sipas Prokurorisë, Manqiq dhe Radunoviq, në protestën e organizuar me 24 tetor, kanë bërë thirrje që të ndryshohet rendi kushtetues i Malit të Zi, por kjo akuzë nuk është përkrahur edhe nga Gjykata e Lartë. Avokatët të cilët ishin prezent në leximin e vendimit, u shprehen të kënaqur, duke vlerësuar se ishte i vetmi i mundhsëm, pasi pala paditëse nuk kishte kurrfarë provash për akuzën.

Share.