MALI I ZI KRYESON PROCESIN

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Mali i Zi është vendi i vetëm në rajon i cili punon pa luhatje në procesin e përafrimit Bashkimit Evropian, ka vlerësuar shefi i delegacionit të Parlamentit Evropian në Serbi, Eduard Kukan, duke theksuar se, kur flitet për integrimet evropiane, ai është lider në këtë hapësirë.

Ai ka thënë se edhe më tej ekzistojnë çështje në të cilat Mali i Zi duhet ta ketë vëmendjen, siç është sundimi i ligjit, liria e medieve, liria e shprehjes dhe përparimi i ambientit parlamentar.

 

Share.