Lounge Bar Apoteka humor në pandemi

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Pjesa humoristike “Lounge Bar Apoteka?” ka mbledhur një grup artdashësish të cilët kanë shtjelluar disa nga situata aktuale në të cilat gjendemi. Situata epidemiologjike dhe mbyllja e lokaleve ishin vetëm disa nga nga temat të cilat kanë trajtuar. Bashkim Alaj dhe Mustafa Suloviq të cilët dhe kanë mbledhur ekipin, thonë për Tv Teuta se në realizimin e kësaj pjese humoristike kanë punuar rreth 2 javë dhe janë të kënaqur me reagimin e shikuesve.

Share.