LISTA E KANDIDATËVE

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Këshilli qendror dhe kryesia e Partisë socialdemokratike kanë miratuar  listat e kandidatëve për kryetar të Partisë, të anëtarëve të këshillit kryesor  nga listat e Këshillave kryesor  dhe kandidat për anëtarë të Komisionit statutarë  dhe të këshillit mbikëqyrës. Siç është kumtuar pas mbledhjes së këshillit qendror në listën e vërtetuar të kandidatëve për kryetar të PSD i cili do të zgjedhet në Kongresin e 7-të,  janë kryetari aktual i Partisë Ranko Krivokapiq , nënkryetari Ivan Brajoviq dhe anëtari i Këshillit qendror, Merdin Markshiq.

Share.