Ligji mbi të mirat detare tërhiqet nga rendi i ditës

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Në  seancën  e dytë të rregullt të Kuvendit të Malit të Zi nga rendi i ditës është  tërhequr Ligji mbi të  mirat detare për shkak se ende nuk është përfunduar procedura e amandamenteve të dorëzuara në Qeverinë e Malit të Zi.

Interesimi iKomunave bregdetare për ndryshime në këtë  ligj ishte i madh, kështuqë i mbetet qeverisë të përfundojë ndërhyrjet  dhe pastaj ta dorëzojë në Kuvend për shqyrtim ne njeren  nga seancat e ardhshme.

Share.