LIDERËT TË THEMELOJNË SPECIALEN

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Para se të marrë detyrën në Kosovë, ambasadori i ri amerikan i akredituar në Prishtinë, Gregory Delawie, ka bërë betimin e tij në Uashington. Në një ceremoni në Departamentin e Shtetit, Delawie e ka dhënë betimin për misionin e tij dhe ka marrë letrat kredenciale për t’ia dorëzuar presidentes së Kosovës. Delawie, i cili gjatë muajit gusht pritet të marr postin e tij, në Prishtinë, ka qenë mjaft i ashpër, duke kërkuar formimin sa më parë të Gjykatës Speciale.

Share.