Leskovac: Femrat janë shtyllë e fortë e shoqërisë

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Të shkollohesh para 30 viteve, për shoqërinë e Ulqinit ishte ende tabu temë, por edhe atëherë ka pasur femra të cilat kanë ndjekur ëndrrat e veta. Shkollën e lartë të mësuesisë në përgjithësi e kam përzgjedhur vajzat të cilat kanë vazhduar shkollimin e vet. Florie Leskovac ka 32 vite në arsim dhe me pasion punon çdo ditë me nxënës. Edhe pas 3 dekadave ajo thotë që po të njëjtën zgjedhje do të bënte, sepse është një profesion i cili kontribon shumë në të ardhmen e fëmijëve. Ajo me rastin e 8 marsit uron të gjitha femrat dhe shton që ato janë shtyllë e fortë e sjoqërisë.

 

AKZ

Share.