LD ne MZ i bashkohet koalicionit UDSH-PD

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Në Ulqin u nenshkrua edhe marreveshtja e radhes per koalicion, ku  Lidhja Demokratike në Mal të Zi iu bashkëngjit  koalicionit te nenshkruar me pare ne mes te Unionit Demokratik të Shqiptarëve dhe Partisë Demokratike.

Ne ditet ne vijim pritet te konkretizohet edhe koalicioni i radhes.

Listat zgjedhore mund te dorezohen deri me 4 gusht.

 

Share.