Lartepërçuesi rrezikon jetë

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Në oborrin e familjes Stanoviq kanë rënë telat e lartëpërcuesit I cili është I vendosur në afërsi të shtëpisë së tyre. Panik dhe stret ka shkaktuar kjo ndodhie jo pa arsye me qënëse familjaret në ato moment ndodheshin jashtë në oborr duke punuar. Sipas fjalëve të familjarëve ky ishte një rrezik I pritshëm me qenë se ky lartpërcues ka dy vite që është ngritur në këmbë në afërsi të shtëpisë së tyre, aty ku nuk e ka vendin, edhe pse kërkojnë të drejtën e tyre që të kenë një jetë të sigurt akoma nuk kanë arritur ta fitojnë ketë gjygje kundrejt elektrodistribucionit .
Nga fjalët e Nikolla Stanoviq le të kuptohet se në Komunën e Ulqinit vazhdon korrupsioni edhe kur është në pyetje rreziku I jetës së njeriut. Ajo cfarë familjarët që jetojnë në shtëpitë në afërsi të këtij lartpercuesi I cili është vendosur me vite pas ndërtimit të shtëpive të tyre është që drejtësia të vihet në vend dhe të mos flejnë nën telat e rrezikshëm të rrymës elektrike.
Për fat të mirë nuk ka pasur dëmë në njerëz, duke shpresuar që kjo e keqe të sjelli të paktën një të mirë të xhvendoset ky lartpërcues nga afërsitë e shtëpive.

Share.