Lajmërim: Ujë i turbullt

0

NP –Ujësjellësi dhe kanalizim- njoftojnë qytetarët të cilën furnizohen nga rrjeti ujësjellesit që për shkak të rreshjeve të dendura ka ardhur deri te turbullimi i ujit në burimin Gaç. Për shkak të mundesisë së paraqitjes së turbullimit edhe në burimet tjera, luten qytetarët që sot dhe nesër para perdorimit te ujit, paraprakisht ta vlojnë.

Share.