Kuvendi Komunal i Ulqinit mbajti orë përkujtimore për të ndjerin Dritan Alaj(video)

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kuvendi Komunal i Ulqinit sot filloi me mbledhjen e parë që prej muajti korrik.  Në fillim të mbledhjes, u mbajt orë përkujtimore për këshilltarin e UDSH-së, Dritan Alaj, i cili e humbi betejën me Covid 19 në moshën e tij shumë të re, duke lënë pas dy fëmi. Për jetën, punën dhe virtytet e këshilltarit Alaj, folën me emocione të shumta, familjarët por edhe kolegët e tij.

Share.