Kushte për kthim

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kryetari i komunës së Pejës Gazmend Muhaxherti ka qëndruar në Podgoricë, ku me drejtorin e Drejtorisë për strehimin e të zhvendosurve Zhelko Shofranac ka biseduar për gjendjen e refugjatëve të Kosovës në Mal të Zi dhe kthimin e tyre në Kosovë.
Në takim është konstatuar se qeveria malazeze në bashkëpunim me pertnerët ndërkombëtarë, ka bërë përpjekje të mëdha që të zhvendosurve nga Kosova t’u sigurojë qëndrim të përkohshëm dhe t’u krijojë të gjitha kushtet për jetë normale dhe të rregullt.

Share.