KUFIRI, SIPAS DESHMIVE KADASTRALE

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ministri malazez i Punëve të Jashtme Igor Lukshiq ka deklaruar se kufiri ndërmjet Malit të Zi dhe Kosovës do të përcaktohet sipas dëshmive kadastrale dhe jo me rezolutë.

Lukshiq,lidhur me Rezolutën e Kosovës për demarkacionin me Malin e Zi miratuar në Kuvendin e Kosovës gjatë qershorit, ka thënë se për demarkacion në Malin e Zi është e ngarkuar Ministria e Punëve të Brendshme e këtij vendi dhe se kjo punë po ecën “me rrjedhë të planifikuar “.

Share.