Kryetarja e Unionit të Bashkive Shqiptare vizitoi Gucinë

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kryetari i Kuvendit Komunal të Gucisë, Bujar Hasangjekaj, priti në takim drejtoreshën ekzekutive të Unionit të Bashkive Shqiptare në Rajon, Andriola Kambo. Pas takimit së bashku vizituan edhe disa pika turistike te kësaj treve me qellim të promovimit të bukurive natyrore dhe potencialeve të shumta që ka për turizëm  Plava dhe Gucia. “Shpresojmë se ky bashkëpunim i sapo filluar do të vazhdoj edhe ne të ardhmen dhe do të jap rezultate konkrete.”, thuhet në postimin e Hasangjekaj në rrjetet sociale.

Share.