Kryetari Nrekiq viziton punimet në rrugën Ulqin – Krythë

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kryetari i Komunës Loro Nrekiqi me bashkëpunëtorë vizituan punimet që po zhvillohen në rrugën magjistrale Ulqin – Krythë, me gjatësi13,5 kilometra.

Ai u takua me përfaqësuesit e kompanisë që është duke zhvilluar punimet dhe u njoh më përsëafërmi me objektet infrastrukturore në trasë,siç është Ura e Klleznës e gjatë54 metra dhe zgjerimi i tunelit po ashtu në Kllezen.

Ai shprehu shqetësim për dinamikën e punëve që sipas tij dhe bashkëpunëtorëve vonojnë. Nrekiq kërkoi nga ta angazhim maksimal që deri në fillim të muajit te ardhshëm të jetë në gjendje për kalimin e mysafirëve të cilët vijnë nga pika kufitare Sukubinë – Muriqan.

Share.