Kryetari Nrekiq uron besimtarët myslimanë për festën e Kurban Bajramit

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Festën  e Sakrificës.Zoti ju faltë  mirësi , mbarësi  dhe shëndet  ju dhe familjeve  tuaja.Në këtë ditë të shënuar  të Kurban Bajramit duhet të jemi  më të afërt me njeri –tjetrin. 

Të jemi pranë atyre  që kanë më shumë nevojë  për tu përkrahur , për tu ndihmuar.

Uroj nga zemra mbarësi, mirëqenie dhe dashuri !

 

Share.