Kryetari Nrekiq uron 8 Marsin

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kryetari i Ulqinit Loro Nrekiq ka dërguar mesazh urimi për të gjitha gratë dhe vajzat me rastin e 8 Marsit. “Në ditën e nderimit dhe mirënjohjes uroj përzëmërsisht  nënat , gratë , vajzat dhe motrat tona që janë themel i individit, familjes dhe shoqerisë. Duke i uruar Ditën e festës  le të vazhdojmë përpjekjet tona për barazi dhe emancipimin  e familjes dhe shoqërisë .” , thuhet në urimin e kryetarit Nrekiq.

Share.