Kryetari i Ulqinit Loro Nrekiqi  i ka uruar qytetarët e besimit  katolik  me rastin e Festës së Krishtlindjeve   

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Të nderuar besimtarë 

Me rastin e Ditës së shenjtë të Krishtlindjes dëshiroj t’u shpreh të gjithëve urimet më të mira e më të përzemërta  

Gëzuar Krishtlindjen!  

Këtë vit  nën dritën  e shkëlqimin e  dritave të Krishlindjeve  shohim me dhimbje , pasojat  e Cooronavirusit dhe shpresojmë e lutemi që paqja dhe  mirësia të  mbizotërojë sa më pare  në  zemrat e njerëzve  kudo  që janë.

Le të shërbejë   kjo festë e faljes  solidaritetit dhe mirëkuptimit  ndërmjet  njerëzve  për të na bërë bashkë  që tu gjindemi  pranë  atyre  që kanë nevojë

Gëzuar  dhe për shumë  vjet Krishtlindjet  dhe jua  uroj  sa më të mbara  e në shëndet  e harmoni  të plotë.  

Gëzuar ! 

Share.