Kryetari Gjeka uron mësuesit me rastin e festës së 7 Marsit

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Në mesazhin e tij ndër të tjera thuhet:

“Sot është Dita e Mësuesit, dita  e atyre  që përhapin dije , edukojnë  dhe mesojnë  brezin e  ri, andaj dëshiroj që t’ju uroj nga zemra  Gëzuar këtë ditë nderimi të madh për veprën e tyre të ndritur.

Ju uroj shëndet, gëzime e shumë suksese në misionin tuaj  fisnik .”

Share.