Kryetari Gjeka për sot ka thirrur seancën e Kuvendit

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kryetari i Komunës Fatmir Gjeka edhe për sot ka thirrur seancën e Kuvendit Komunal, ku si pikë e rendit të ditës do të jetë projekt buxheti për vitin 2016.

Dy seancat e mëparshme të thirrura nga kryetari nuk u mbajtën për shkak të mungesës së shumicës së këshilltarëve. Nëse edhe seanca e sotme dështon atëherë është e qartë se nuk ka më përkrahje për vazhdimin e punës së ekzekutivit aktual, dhe se zgjidhje më e mirë do të ishin zgjedhjet e parakohëshme.

Share.