Kryetari Daboviq uroi fillimin e Ramazanit

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Muaji i Ramazanit është  mundësi që njerëzit të bashkojnë forcat, të falin njëri-tjetrin dhe në ditët që pasojnë, përmes agjërimit dhe lutjeve, është e rëndësishme të tregojmë mirëkuptim ndaj njëri-tjetrit dhe ti falim e ndihmojmë ata që kanë nevojë.

Ne duhet ta shfrytëzojmë këtë kohë sfiduese për të reflektuar mbi vlerat e vërteta të njerëzimit dhe faljes që sjell muaji i Ramazanit.

Të gjithë besimtarëve të besimit Islam i uroj agjërim të lehtë, paqe dhe qetësi për familjet e tyre

Share.