Kryeqyteti planifikon aksion masiv të pyllëzimit të Goricës

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kryeqyteti planifikon që, më 20 shtator, në ditën e 30 vjetorit të shpalljes së Malit të Zi si shtet ekologjik, të organizojë një aksion pyllëzimi të kodrës Gorica, më masivi deri më tani.

“Në të njëjtën kohë, ne jemi të detyruar të kujtojmë se termi i përmendur, si dhe të gjitha detajet e tjera, varen nga vlerësimi i profesionistëve. Për të zbatuar këtë veprim, është e nevojshme të merrnet pëlqimi i   Agjencisë përkatëse. ” u tha në deklaratë.

Meqenëse një numër i madh i qytetarëve, organizatave joqeveritare dhe subjekteve afariste janë të interesuara për pyllëzimin e shpallur të kodrave të Goricës, atyre iu kërkua të kenë durim, sepse, siç thanë ata, edhe pse ekziston një dëshirë e madhe që Gorica të jetë një oazë e gjelbër e qytetit sa më shpejt të jetë e mundur.duhet bërë në mënyrë të planifikuar.

“Tashmë ka filluar procedura e krijimit të një sajti që do të përmbajë të gjitha të dhënat e nevojshme në lidhje me aksionin e ardhshëm, si dhe informacion se si publiku i interesuar mund ta mbështesë atë,” thuhet në deklaratë.

Share.