Kryeministri në hapjen e Olimpiadës

Pinterest LinkedIn Tumblr +

 

Kryeministri malazes Zdravko Krivokapic është për një vizitë zyrtare në Japoni, ku do të marrë pjesë në hapjen e Lojërave Olimpike në Tokio. Gjatë vizitës, Kryeministri do të marrë pjesë në ndeshjet e ekipeve kombëtare të hendbollit dhe vaterpollit për burra.

Sipas Qeverisë, gjatë vizitës në Japoni, Kryeministri do të takohet me Perandorin Naruhito dhe Kryeministrin JOSHIHIDE Suga.

Kreret e dy paleve mbajten edhe takimin e tyre ku  thanë se vëmendje e veçantë do t’i kushtohet shkëmbimit të pikëpamjeve për të forcuar më tej lidhjet dypalëshe

“Takimi do të jetë gjithashtu një mundësi e shkëlqyer për të shqyrtuar forcimin e bashkëpunimit në turizëm, shkencë, arsim, kulturë, shëndetësi, bashkëpunim në nivelin shumëpalësh,” tha qeveria.

Share.