KRYEMINISTRI MUSTAFA HAP MANIFESTIMIN

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kryeministri i Kosovës Isa Mustafa do të hap manifestimin “Ditët e malazezëve të Kosovës ”  e cila do të shënohet më 14 maj në Universitetin AAB në Prishtinë. Siç është kumtuar nga shoqata malazezëve të Kosovës , organizuese e manifestimit , të ftuar do të jenë shumtë veta  nga Mali i Zi dhe nga Kosova ,nga vendet e rajonit dhe nga Evropa. Dita e malazezëve në Kosovë shënohet për herë të parë në historinë e ekzistencës në këto hapësira.Atë do ta hapë kryeministri I Republikës së Kosovës, Isa Mustafa.

Share.