Krivokapiq vizitoi anijen luftarake të Marinës Britanike Richmond

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sot, Kryeministri Zdravko Krivokapiq vizitoi fregatën luftarake të Marinës Mbretërore Richmond, e cila lundroi në Portin e Tivarit të Shtunën në mëngjes. Qëllimi i vizitës, siç theksojnë nga Qeveria, është forcimi i mëtejshëm i bashkëpunimit midis dy vendeve dhe angazhimi i Mbretërisë së Bashkuar ndaj Malit të Zi, si një aleat i NATO-s dhe një mik afatgjatë.Sipas Qeverisë, Krivokapiq mori pjesë në një drekë të organizuar nga Ambasada Britanike në Malin e Zi.Në drekë morën pjesë gjithashtu Baronesha Goldie, Ministri i Shtetit për Çështjet e Mbrojtjes të Mbretërisë së Bashkuar, kapiteni i anijes, Ambasadori Britanik Karen Maddox dhe Ministrja e Mbrojtjes Olivera Injac.

Share.