Krivokapiq uroi Kurban – Bajramin

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kryeministri  Zdravko Krivokapiq  uroi të gjithë qytetarët e besimit islam për festën e Kurban Bajramit.

” Dëshiroj që festën e Bajramit  ta festoni  në paqe dhe dashuri, me familjet tuaja, fqinjët, miqtë, duke mos harruar ata që kanë nevojë për  përkrahjen  dhe vëmendjen tuaj, në çka na kujtojnë  dhe  obligojnë ditët e ardhshme të Bajramit,” tha Krivokapiq.

Ai e uroi Meshihatin  dhe Reisin  Rifat Fejziq.

“Me shpresën që e gjithë bota do ta mirëpresë Kurban Bajramin në kushte më të sigurta epidemiologjike, dhe se të gjithë ata që janë të ftuar dhe të gatshëm për Haxh do të jenë në gjendje ta bëjnë këtë vepër të mirë,” thuhet në mesazhin urues të Krivokapiqit.

Share.