Kriporja edhe një vit nën menaxhimin e Parqeve Kombëtare

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ndërmarrja publike Parqet kombëtare të Malit të Zi , ka shtyrë kontratën për qiramarrjen e Kripores së Ulqinit edhe për një vit, ka njoftuar për agjensinë Mina Sekretarja e shtetit Daliborka Pejoviq..

Pëlqimin për këtë e ka dhënë edhe Qeveria e Malit të Zi, pasi parqet Kombëtare ishin i vetmi ofertues në shpalljen publike. Në fund të gushtit të vitit të kaluar , Parqet Kombëtare nënshkruan kontratën për qiramarrje njëvjeçare të tërë pronës së paluajtshme dhe të luajtshme të Kripores, e cila vlente deri ditën e sotme.

Share.